ANNOUNCEMENT: WEBSITE RENOVATION

ANNOUNCEMENT: WEBSITE RENOVATION

Dear all valued partners and students,

Thank you for your support during the time, we appreciated all your support as well as your patience to us during the passed time. We – HELP Academy will keep improve our education service to help more and more Vietnamese students in the near future.

It has been a year from the first time we operated the Vietnamese website to share/update and explain about HELP to you. And as your feedbacks, we can see how effective it is to students, to you and to us.

For a better using experience for the incoming time, we decide to renovate our website from July 28, 2017, it will be a better one, with a better content and better display.

Because of the reconstruction, the connection to our information channel may be inconvenient, we would like to ask for your understanding about this, and during the mean time, please access to our temporary website: www.help-vn.blogspot.com to check for our newest information.

Thank you for your understanding !
HELP Academy – Vietnam

–*–*–*–*–*–*–*–*–*–*–*–*–*–*–*–*–*–*–*–*–*–*–

Thân gửi các quý đối tác và các học viên,

Cảm ơn các anh chị và các bạn học viên trong suốt thời gian vừa qua, đã tin tưởng và ủng hộ Trường Anh ngữ HELP. Chúng tôi – HELP Academy sẽ tiếp tục cải thiện và nâng cao chất lượng giảng dạy để giúp đỡ thêm càng nhiều học viên Việt Nam trong thời gian tới.

Từ thời điểm 1 năm trước, chúng tôi đã đưa Website vào hoạt động để chia sẻ, cập nhật và giới thiệu các thông tin về Trường tới các anh chị và các bạn học viên. Và qua những phản hồi tích cực, chúng tôi nhận thấy sự hữu ích của Website đối với anh chị đối tác, học viên và cả HELP.

Vì lí do đó, với mục đích cải thiện trải nghiệm sử dụng website, chúng tôi quyết định sẽ nâng cấp website từ ngày 27/8/2017, website mới sẽ chất lượng hơn, hiển thị tốt hơn và với nội dung phong phú hơn.

Đi kèm với việc nâng cấp website, trang thông tin của HELP tạm thời sẽ gặp các lỗi hiển thị, rất mong sự thông cảm từ quý anh chị và các bạn học viên. Để tra tiếp các thông tin, HELP rất mong anh chị và các bạn truy cập vào địa chỉ website tạm thời: www.help-vn.blogspot.com. Chúng tôi sẽ tiếp tục cập nhật các thông tin mới nhất tại đây.

Cảm ơn quý anh chị và các bạn học viên.
HELP Academy – Vietnam

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*